upcoming events

Είμαστε σίγουροι ότι ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερα για την επόμενη μας εκδήλωση... Αλλά δυστυχώς θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα. Μπορείτε να γραφτείτε στο Newsletter μας και θα σας ενημερώσουμε!

previous events

insta.png

November 20, 2020

Career Path Webinar

Μεταπτυχιακό…ή απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας μετά την ολοκλήρωση των σπουδών; Τι βήματα χρειάζεται να ακολουθήσω για να εξελιχθώ και να γίνω ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας; #careerpath

Ομιλητές:

- Αλέξανδρος Χριστοδουλάκης, Co-founder & CEO, Wealthyhood

- Παναγιώτης Μπαχάρογλου, GA Expert Accountant, Coca Cola HBC

- Ειρήνη Κατερτζή, Operations Manager, ADR point

- Αθανάσιος Ναυρόζογλου, CEO, Natech S.A.

Facebook & Instagram Post - Preveza.png

December 23, 2019

Ημέρες Προσφοράς: Πρέβεζα

Με τον ερχομό των Χριστουγέννων, η καρδιά του Δικτύου Νέων Ηπείρου χτυπά πιο δυνατά! Χτυπά με ενθουσιασμό για το γιορτινό κλίμα, αλλά και με την έμφυτη τάση μας για προσφορά, σε όσους το έχουν ανάγκη, για να νιώσουν και αυτοί τη ζεστασιά των Χριστουγέννων!
Σας προσκαλέσαμε όλους λοιπόν στις Ημέρες Προσφοράς 2019, που πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας.

Read More >

Poster.jpg

October 07, 2019

Παγκόσμια μέρα Ψυχικής Υγείας

Το Δίκτυο Νέων Ηπείρου σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Σταθμό Υποστήριξη κι αυτογνωσίας οργάνωσε μία εκδήλωση αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας εστιάζοντας στην πρόληψη της κατάθλιψης.

Ομιλητές: ο κ.Γρηγόρης Μιχάλης ,Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και ο κ.Πέτρος Σκαπινάκης, Επίκουρος Καθηγητής 

uniday.png

MARCH 21,2019

UNIDAY 2019

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με τον δικό τους μοναδικό τρόπο εξηγούν και λύνουν απορίες σχετικά με την τριτοβαθμια εκπαίδευση.

128808155_1593228790867303_1419184400075

October 31, 2020

Webinar "Νέοι & Εξαρτήσεις"

Η σχέση των νέων με τις εξαρτήσεις απασχολεί πολλούς τομείς της σύγχρονης καθημερινότητας, και η επέκταση τους από το αλκοόλ και τις ουσίες, στο διαδίκτυο και τα τυχερά παιχνίδια προκαλεί έντονο προβληματισμό. Στο webinar μας, θα πρωταγωνιστήσει η ενημέρωση γύρω από αυτόν τον προβληματισμό, ελπίζοντας να πέσει επιτέλους η αυλαία του εθισμού προς κάθε κατεύθυνση.

Ομιλητές:

Ερασμία Φείδη

Βασιλική Παπαδιώτη

Ανδρέας Ανέστης

Βασίλειος Κούτρας

Facebook & Instagram Post - Ioannina (1)

December 21, 2019

Ημέρες Προσφοράς: Ιωάννινα

Με τον ερχομό των Χριστουγέννων, η καρδιά του Δικτύου Νέων Ηπείρου χτυπά πιο δυνατά! Χτυπά με ενθουσιασμό για το γιορτινό κλίμα, αλλά και με την έμφυτη τάση μας για προσφορά, σε όσους το έχουν ανάγκη, για να νιώσουν και αυτοί τη ζεστασιά των Χριστουγέννων!
Σας προσκαλέσαμε όλους λοιπόν στις Ημέρες Προσφοράς 2019, που πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας.

GIANNNENA.jpg

JULY 16,2019

Διαβούλευση στα Ιωάννινα και Πρέβεζα

Φέρε μας τις προτάσεις σου, φέρε μας τις ιδέες σου, συνεργάσου, διαβουλεύσου με άλλους νέους και δες τα Ιωάννινα και την Πρέβεζα να αλλάζουν και να εξελίσσονται.

Epirus-Youth-Netaks.jpg

April & May, 2020

Epirus Youth Netalks

Η καραντίνα μας κράτησε όλους σπίτι, αλλά δεν παραμείναμε άπραγοι! Με το Epirus Youth Netalks είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με ειδικούς σε πολλούς τομείς, για θέματα που μας απασχολούν όλους, ειδικά στα πλαίσια της απομόνοσης. Πλέον τα βίντεο θα μπορούν να βρεθούν στο κανάλι μας στο Youtube. Σας προσκαλούμε να δείτε οτιδήποτε μπορεί να χάσατε!

fb&insta.png

November 30, 2019

Οι Υδρογονάνθρακες της Ηπείρου

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, το Δίκτυο Νέων Ηπείρου διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα με τίτλο:"Οι υδρογονάνθρακες της Ηπείρου", υπό την αιγίδα του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου και του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Οι ομιλητές της εκδήλωσης,John Halley,Νίκος Παπαδάκης και Γιώργος Μπάλιας.

Read More >

profile.png

Summer, 2019

Φωτογραφική καμπάνια προς ανάδειξη της Ηπείρου.

Έτσι λοιπόν το Δίκτυο Νέων Ηπείρου με το hashtag #meetepirus πήρε τη πρωτοβουλία να οργανώσει μία διαδικτυακή φωτογραφική καμπάνια για δεκαπέντε ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να αναδείξει κάθε γωνία της Ηπείρου στο κοινό.Συγκεντρώθηκε φωτογραφικό υλικό από φίλους ερασιτέχνες φωτογράφους του Δικτύου όπως το σύλλογο ΦΩΣΠΙ, αλλά και επαγγελματίες φωτογράφους όπως την ομάδα ΕΦΕ Πρέβεζας.

Δίκτυο Νέων - Αναβάθμιση Ηπείρου - Κινητοποίηση Νέων | © 2023 by Epirus Youth Network 

epirus logo_3x.png